maandag 28 februari 2011

Harde nagels #2

Hallo allemaal!

Vandaag de 2e update over de huid, haar en nagel pillen van het kruidvat. Ik slik elke ochten 2 pillen, al 2 weken lang. Wat is nu het resultaat? Heb ik nagels als bakstenen, of vallen ze er juist af? Ik laat het jullie hier weten!



In mijn vorige artikel heb je kunnen lezen dat er nog niets veranderd was. Nu zijn we weer een week verder en er is nog niets veranderd. Echt een teleurstelling moet ik zeggen! Toen ik las hoe lyrisch Mascha van Beautygloss was, wilde ik de pillen meteen hebben. Ik had verwacht dat mijn nagels keihard zouden worden, maar helaas, ze zijn nog precies hetzelfde. Er zijn deze week zelfs 2 nagels afgebroken, wat ik normaal bijna nooit heb! In mijn vorige artikel kreeg ik van I love cosmetics deze reactie:
Ik weet niet of het werkt of niet maar het zit ook een beetje tussen de oren. Als jij erin gelooft dan heb je sneller zoiets van ‘Heej mijn nagels zijn nu een stuk harder’.
Hier geloof ik eigenlijk ook wel in. Misschien moet ik gewoon meer denken dat ze hard zijn, en worden ze vanzelf ook hard ;-)

Al met al vind ik het erg jammer dat er nog geen verschil te merken is. Ik heb wel besloten om de pillen op te maken. Het zijn er maar 60 en ik zit nu zo'n beetje op de helft. Als de pillen op zijn laat ik jullie nog eens weten hoe het er voor staat. Misschien zijn ze tegen die tijd wel kei en kei hard!

Liefs, Lies

zondag 27 februari 2011

Mijn favorieten van....

He meiden,

februari alweer! Tijd voor mijn favorieten van de maand dus.
Veel plezier!


Wat zijn jouw favorieten van deze maand?

Liefs, Lies

Dit is gek!

Hoi!
Kijk en handel! ;-)



Hierbij nog eens de voorwaarden: 

*Volg me op mijn website;
*Schrijf een stukje op je eigen website over deze winactie;
*Laat een comment achter dat je mee doet en een link naar het stukje dat je hebt geschreven;
*Stuur een mailtje naar loving-makeup@live.nl waarom jij moet winnen én welke prijs je wilt winnen.

Je kunt mee doen tot 5 Maart, daarna maak ik bekend welke 2 mensen gewonnen hebben.

Dus nu, hup, hup, hup, ga gauw mee doen! Waarom zou je nou niet kans willen maken op 2 leuke prijzen?

Liefs, Lies

zaterdag 26 februari 2011

Do or Don't? Sephora foundation

He lieve meiden!

Vanaf vandaag komt er af en toe een artikel onder het kopje "Do or Don't". Dit is een klein artikel, waarin ik snel over een product vertel of ik het een 'Do' of een 'Don't' vind. Het wordt dus geen uitgebreid artikel met heel veel foto's, maar een kort stukje met 1 of 2 foto's.

Het eerste product in deze rubriek wordt de foundation van de Sephora. Eerst even wat informatie van het flesje:

* Ik heb de kleur D20. De lichtste kleur geloof ik;
* Er zit SPF 10 in;
* Er zit geen olie in;
* Er zit 30 ml in;
* Hij is 12 maanden houdbaar;
* Hij heeft een pompflacon.


Ik heb de foundation een aantal weken gebruikt, maar sinds ik mijn HD foundation van Coastal Scents heb gebruik ik deze eigenlijk nooit meer. Dit heeft als voornaamste reden dat de Sephora foundation rare strepen op mijn gezicht achter laat. Hoe goed ik het ook in mijn huid blend, er blijven vlekken en strepen op mijn gezicht zitten. Vooral op mijn wangen en voorhoofd.
Ook glimt de foundation heel erg!

                                                                    


Zoals je ziet is het best wel een dikke substantie. Op de onderste foto zie je goed dat de foundation erg glimt. Deze foto is wel is waar met een flits gemaakt waardoor het iets erger wordt. Maar als je dus even in fel licht staat, betekend dat, dat dit het resultaat is.

Conclusie:

De foundation laat strepen achter en glimt heel erg. Voor mij is dit dus een Don't!

Wat vinden jullie van dit soort artikelen? Is het leuk als dit vaker terug komt?

Liefs, Lies

* Ik zeg het nog maar een keer: doe mee aan de winactie! Er vallen leuke prijzen te winnen!

Wenkbrauwen epileren, auw, auw, auw!

He meiden!

Ik weet nog dat ik voor het eerst mijn wenkbrauwen ging epileren. Mijn moeder had gevraagt of zij het moest doen, maar nee, ik moest en zou het zelf doen. Toen ik voor de spiegel stond dacht ik "Wat moet ik eigenlijk weg halen?" Ik ben uiteindelijk toch maar naar mijn moeder gegaan, en toen heeft zij het voor mij gedaan.
Toen ik het op een gegeven moment tócht zelf ging doen, heb ik voor mezelf een trucje bedacht, en dat trucje, ga ik jullie nu vertellen!

Wat heb je nodig?



* Wenkbrauw poeder;
* Wenkbrauw kammetje;
* Schuin afgesneden kwastje;
* Een scherp pincet.

Even over dat laatste, zorg dat je een scherp pincet hebt! Dit is echt al de helft van het epileren opzich. Met een bot pincet kom je nergens. Ik heb er één van Tweezerman, dit is best een duur pincet, hij kost zo rond de 30 euro. Je kunt ze kopen bij de wat luxere parfum of make-up winkels. Ook online kun je ze kopen, daat zijn ze iets goedkoper.
Ik begrijp dat veel jonge meiden dit niet kunnen én willen betalen voor een pincet. Koop dan gewoon een pincet bij de Hema of Etos, die kosten meestal 1 á 2 euro, maar zorg wel dat je deze vaak vervangt.

Goed, terug naar de tips!

Ik begin met het in model brengen van mijn wenkbrauwen, gewoon zoals je dit altijd doet. Dan pak ik mijn wenkbrauw kit. Ik gebruik er één van Gosh, hier zitten 3 kleuren poeder in. Je kunt van elk merk een poeder gebruiken, zolang je maar zorgt dat je poeder zo'n 2 tinten donkerder is dan je normale poeder.
Ik vul mijn wenkbrauwen in hoe ik dat normaal ook doe, alleen dan met de donkerste kleur.


* sunday morning face *

Hier kun je goed zien wat een verschil dit is. Mijn rechter wenkbrauw is nog niets mee gedaan maar mijn linker wenkbrauw is bijna zwart.
Als je dit bij alle twee je wenkbrauwen gedaan hebt, ga je goed kijken of alles gelijk is. Ze hoeven niet helemaal symetrisch te zijn, maar zorg wel dat ze op elkaar lijken.
Is het helemaal gelijk? Dan kunnen we nu beginnen. Haal alle haartjes weg wat niet zwart zijn. Zeker de eerste keer dat je gaat epileren zullen dit er veel zijn. Ik epileer mijn wenkbrauwen ondertussen al jaren, maar gebruik nog steeds dit trucje. Ik vind het super makkelijk, zo kun je namelijk nooit per ongeluk een hap mee nemen uit het deel dat niet geëpileerd moest worden.
Als alle haartjes weg zijn, was je de poeder van je wenkbrauwen af en heb je jouw perfecte wenkbrauw!

Nog een paar tips:

* Epileer beter te weinig dan te veel!
* Epileer het liefst 's avonds, dan kunnen je wenkbrauwen de hele nacht 'rusten' en loop je dus niet met rode vlekken boven je ogen.
* Met een ijsklontje kun je de pijn wat verlichten, je verdooft je wenkbrauw als het waren.

Succes!

Liefs, Lies


vrijdag 25 februari 2011

Daar is ie weer! FOTD

He meiden!
Vandaag weer een FOTD voor jullie.
Have fun! :-)


Tja, zeg ik daar even mooi dat ik de highlighter op mijn wenkbrauwbot gebruik! Haha, moest natuurlijk mijn jukbeenderen zijn. Ik heb nog steeds geen goed programma gevonden om filmpjes mee te bewerken, dus kon het er niet bij zetten.
Hebben jullie nog een tip voor een goed bewerkingsprogramma? Zou heel fijn zijn als je dat achter laat bij de comments.

Liefs, Lies

donderdag 24 februari 2011

Een kilo of..... 5?

He meiden!

Ik wil het al een tijd, maar nu ga ik het écht doen! Ik wil wat afvallen. Niet dat ik super dik ben, maar ik wil gewoon, net als honderden andere vrouwen in Nederland, een platter buikje voor in de zomer.
Ik ga niet stoppen met eten, of op 3 rijstewafels per dag leven. Helemaal niet zelfs! Ik ga gewoon geen snoepjes of vettige dingen meer eten.


Daarbij is sporten natuurlijk geweldig voor je lichaam. Nu ben ik geen persoon die uren lang in de sportschool staat de buffelen. Op de één of andere manier kan ik dat gewoon niet. Ik fiets wel veel, dus daar houd ik het gewoon lekker bij.

Vanaf vandaag ben ik begonnen met Sonja Bakker. Haar boek is echt top! Ik heb totaal geen honger gevoel over de dag, iets waar ik wel bang voor was. Via haar dieet eet ik gevarieerd en gezond. Ik at altijd al gezond, maar dit is gewoon een soort houvast om niet meer te snoepen.

Wat is nu mijn doel? 5 kilo. Niet veel meer, maar ook niet minder! Dit wil ik bereiken in 3 maanden, dus dat moet zeker te doen zijn denk ik. Of ben ik nu te overmoedig??? Ik heb nog nooit een dieet gevolgd, maar elke maand ongeveer 1,5 kilo eraf lijkt mij prima te doen.

Ik ga jullie op de hoogte houden hoe het gaat. Er zullen zeker ups en downs zijn, ik laat het jullie allemaal weten.

Wie o wie heeft er nog een goude tip?

Liefs, Lies

Doe nog mee aan de winactie! Er doen al wat mensen mee, maar het zou leuk zijn als er meer mee doen!

I love you, Callie Torres

Hallo allemaal!

Ik ben zo'n ontzettende fan van Greys Anatomy! Ik leef altijd helemaal mee met iedereen daar. Soms is het zelfs zo erg (als ik een aantal afleveringen achter elkaar heb gezien), dat ik het idee heb dat ik hun allemaal ken!
Vooral de prachtige Callie Torres. Ik vind haar echt ge-wel-dig! Ze is zo ontzetten mooi, en ze speelt ook zó leuk!


Voor degene die haar nog niet kent, dit is ze dan. Ze heeft mooi haar, mooie ogen, mooie lippen, noem het maar op. Jemig, ik lijk wel verliefd op haar! Nee, dat is ook weer niet waar, maar ben gewoon een enorme fan :-)
Ik wilde een look maken, geinspireerd op haar. Nu heb ik natuurlijk een aantal dingen niet, die best wel van belang zijn. Zo heb ik geen zwart haar, ben ik niet zo donker als dat zij is en heb ik niet zulke volle lippen. Goed, daarom een geinspireerde look! 


Zoals je op de foto van Torres ziet, heeft ze nude kleuren op haar ogen, en een donkere lip. Dit heb ik dus ook gedaan. Ik heb expres een faundation genomen die een tint donkerder is dan mijn eigen kleur en met de wenkbrauwen hetzelfde. Zo donker zijn ze natuurlijk niet echt, maar ik wilde toch een beetje in de buurt komen.


Wat heb ik gebruikt?

Gezicht:
* L'Oreal true match faundation in de kleur C3
* The Body Shop bronzing powder in de kleur 04
* E.l.f. highlighter in de kleur Luminance
* Gosh brow kit

Ogen:
* Sleek Chaos palette de 2 bruine kleuren
* Sephora highlighter in de kleur tiny bubbles
* Dior eyeliner pencil
* Dior blackout mascara

Lippen:
* Gosh velvet touch lipstick in de kleur cappuccino
* NYX round lipstick in de kleur twist
* Occ liptar met Gable van BFTE

Van welke serie ben jij fan?

Liefs, Callie Torres ;-)

*Denk je nog aan de winactie? Je kunt mee doen tot 5 Maart!

woensdag 23 februari 2011

Win, win, win!

He allemaal!

Vandaag heb ik een winactie voor jullie! Ik heb er niet echt een reden voor, maar ik vind het gewoon super leuk om te doen :-)
Ik heb ervoor gekozen om 2 prijzen te maken, zodat jullie meer kans hebben om iets te winnen.

Wat kun je winnen?

Een schattig paar oorbellen van vliegjes met diamantjes in de vleugels en een oogschaduw van Catrice in de kleur I Love Champagne.
Nog even een close-up van de oogschaduw:


Of:


Licht roze armbandjes met goude accenten en een lekker zuurstof maskertje van Dr. van der Hoog voor de vermoeide huid.
Ook hier even een close-up van de armband:


Wat moet je voor deze prijsjes doen?

*Volg me op mijn website;
*Schrijf een stukje op je eigen website over deze winactie;
*Laat een comment achter dat je mee doet en een link naar het stukje dat je hebt geschreven;
*Stuur een mailtje naar loving-makeup@live.nl waarom jij moet winnen én welke prijs je wilt winnen.

Je kunt mee doen aan de actie tot 5 Maart. Daarna zal ik op mijn website bekend maken welke 2 mensen er gewonnen hebben.

Succes!

Liefs, Lies

*Ben je onder de 18 jaar? Vraag dan wel even aan je ouder of je mee mag doen. Als je wint heb ik namelijk je adres gegevens nodig!

Primakt!

He allemaal!

Gister ben ik lekker bij de Primarkt geweest. Ik heb niet heel veel gekocht maar wát ik heb gekocht, is wel erg leuk :-)
Ik was met mijn schoonmoeder en haar nichtje, dus het was een heel gezellig ochtendje.
Veel plezier!


Er komt dus een winactie aan, en deze gaat heel snel komen! Dus houd de site goed in de gaten!

Ben jij wel eens bij de Primarkt geweest? Of heb jij een andere budget kleding winkel?

Liefs, Lies

dinsdag 22 februari 2011

Relaxed!

Hee meiden!

Vanavond heb ik lekker een avondje voor mezelf. Ik heb echt heel hard gewerkt de afgelopen tijd, dus wil mijn huid even een extra boost geven. In een eerder artikel heb je al kunnen lezen wat ik graag gebruik voor mijn huid.

Ik ben even lekker gaan stomen net, dit doe ik meestal 2 keer 5 minuutjes. Daarna heb ik een masker opgedaan van Dr. van der Hoog. Dit was een hydraterend en herstellend masker, dit helpt de dode huidcellen te verwijderen.

*pretty face*

Daarna ben ik lekker gaan douchen en heb ik een haar masker genomen. Mijn haar is nu weer heerlijk zacht en kan er weer even tegen aan. Ik vind een haarmasker altijd super lekker! Het voelt dan net even of de dode puntjes er niet zijn :-) Ik gebruik een masker van de kapper van het merk Rolland. Dit is niet in de winkel te koop.



Net heb ik mijn nachtcreme opgedaan en een kop thee gezet. En nu ga ik lekker in bed liggen met mijn Linda! Ik vind dit zo'n heerlijk blad! Kan er echt dagen lang van genieten!

Wat doe jij eraan om je huid lekker te verzorgen?

Liefs, Lies

Occ Liptar

He allemaal!
Vandaag laat ik jullie zien wat je allemaal kan met de Occ Liptar in clear.
Veel plezier met kijken!


Zoals belooft nog de foto's:

 Goldilux

 Gable

 Grape

Aloha

Je kunt de liptar nu kopen bij de promakeupstore voor €8,59.

Welke kleur vind jij het mooist? En wil jij deze liptar ook hebben?

Liefs, Lies

maandag 21 februari 2011

NYX Round lipsticks

He meiden!

Vandaag neem ik met jullie 3 NYX lipsticks onder de loep. Ik ben gek op deze lipsticks, ze zijn romig, geven veel pigment en zijn heel goedkoop!
Ik heb veel van deze lipsticks, maar laat jullie vandaag mijn 3 favorieten zien.


Van links naar rechts: Vitamin, Twist, Watermelon. Het zijn alle 3 rood roze kleuren, maar toch verschillen ze allemaal van elkaar. Ze zijn zo goed als geurloos en helemaal smaakloos. Ze ruiken een heel klein beetje zoet, maar dit is helemaal niet storend.


Zoals je ziet, lijken Vitamin en Watermelon redelijk veel op elkaar. Alleen Vitamin is iets meer oranje dan Watermelon. Twist is het meest rood.


Vitamin


Watermelon


Twist

De kleur wordt bij alle 3 op de lippen nog zachter dan dat ze vanuit de stick lijken. 


Je kunt deze lipsticks bij boozyshop kopen voor €2,49 en is er in meer dan 100 kleuren. Wat ik je nog als tip wil meegeven: Als je besluit een lipstick te gaan bestellen, zoek de kleur dan even op op internet. Vaak is de kleur wat anders dat dat er op het plaatje (wat nogal onduidelijk is) staat.

Liefs, Lies

EOTD

He meiden!

Vandaag een EOTD voor jullie. Ik heb de laatste dagen ontzettend veel zin om kleur te gebruiken! Dat komt gewoon omdat het weer kouder wordt wat ik echt heel naar vind. Vandaar dat ik vandaag ook weer lekker wat kleur heb gebruikt.



Blauw met wit en goud dus.
Ik heb gebruikt:

Shadow insurance - Too Faced
Eyeshadow base - NYX
Brow kit - Gosh
Chaos palette - Sleek (op mijn bewegend ooglid)
88 shimmer palette - Coastal Scents (in mijn arcadaboog)
Tako pressed eyeshadow - Sugarpill (op mijn wenkbrauwbot)
Goldilux loose eyeshadow - Sugarpill (onder mijn oog)
Eyeliner pencil - Dior
Diorshow Blackout - Dior

Liefs, Lies

zondag 20 februari 2011

Haastige spoed is zelde goed

He meiden,

zoals in het filmpje gezegd, ik heb haast! Dus geen tijd voor lappen tekst.
Veel plezier!


Heb jij nog een tip voor als je super veel haast hebt?

Liefs, Lies

Harde nagels?

Hallo allemaal!

In mijn shoplog van een ruim een week geleden, hebben jullie kunnen lezen dat ik de huid, haar en nagel tabletten van de Kruitvat heb gekocht.
Sinds die zaterdag neem ik er elke ochtend 2, maar wat is nu het resultaat na ruim een week pillen slikken? Bij mij nog helemaal niets. Ik merk nog totaal geen verschil. Het punt is ook, dat ik niet weet hoe lang je deze pillen moet slikken voordat je een resultaat hebt. Ik ga dus braaf door met de pillen en geef jullie zo nu en dan een update.

Ik ben dus ook erg benieuwd of er lezeressen zijn die mij kunnen vertellen hoe lang ik deze pillen ongeveer moet slikken voordat ik ook nagels als bakstenen heb.

Liefs, Lies

zaterdag 19 februari 2011

Face en outfit of the day

He meiden!

Vandaag laat ik jullie mijn face en outfit of the day zien. Dit is mijn gewoon overdag look, ik ging niets speciaals doen vandaag.


De groene concealer komt dus bij bybeautygloss vandaan.
Vanavond ga ik lekker stappen, willen jullie daar ook mijn look van zien?

Liefs, Lies

Nagellak mengen

He allemaal!
Vandaag een nagellak filmpje voor jullie.

Veel plezier met kijken :-)


De blanke nagellak kun je natuurlijk met elk pigment mengen.
Wat is jouw favoriete nagellak kleur?

Liefs, Lies

woensdag 16 februari 2011

Update!

Hallo allemaal,

weer even een persoonlijk berichtje, best wel snel achter de vorige aan, maar dat komt omdat ik jullie dit toch even wil melden.

Zoals jullie in mijn vorige bericht konden lezen, werk ik momenteel op een basisschool. Dit is voor mij echt iets heel belangrijks en ik ben er ook super druk mee. Vooral nu de vakantie zit er aan te komen, geloof het of niet, dat zijn de dukste weken!!

Nu lees ik vaak op blogs dat meiden hun blog voor hun school/werk laten gaan. Dit is iets wat ik echt niet doe! Mijn werk is super belangrijk, en de kinderen in mijn klas nog veel belangrijker. Voor die kinderen ben ik een juf die er altijd voor ze is, die dus niet even iets niet geregeld heeft omdat ze te druk met haar blog bezig was. Als ik iets beloof aan de kinderen, wil ik dit ook echt waarmaken.

Ik moet nu eenmaal ook veel thuis werken, en dat betekend dus dat ik niet altijd tijd heb om veel artikelen te schrijven. Ik probeer dit in mijn vakanties 'in te halen'.

Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

Liefs, Lies

maandag 14 februari 2011

I love my valentine!

Hallo lieve meiden!

Vandaag is het weer zo ver, die ene dag in het jaar waarop iedereen hoopt een roos te krijgen van een stille liefde..... GRRRR IK HAAT VALENTIJNSDAG! Ik vind het een commercieel rot feest! Bovendien heb ik al een liefde, en hecht ik er meer waarde aan als hij op 27 december (ik noem maar wat) zegt dat hij van me houdt, dan op 14 februari.
Maar om tóch een beetje in de sfeer te blijven, heb ik voor jullie een look gemaakt. Niet een valentijns tutorial, want daar zijn er honderden van de vinden op youtube. Deze vind ik erg leuk, maar deze is ook erg gaaf! Iets heftiger, maar daar houd ik wel van.
Ik heb dus geen tutorial gemaakt, maar meer een creatieve look.



Een creatieve look met véél glitters. Natuurlijk niet echt een draagbare look, het heet ook niet voor niets een creatieve look.

Voor deze look heb ik gebruikt:

Gezicht:
Coastal Scents HD faundation in de kleur 01
Sephora compact powder in de kleur 25

Ogen:
Benefit She Laq als lijm
NYX Glitter Mania in de kleur Gold
NYX Glitter Mania in de kleur Apple
NYX Glitter Mania in de kleur Silver
Dior oogpotlood
BFTE pigment in de kleur Aloha
Diorshow Blackout mascara

Lippen:
Occ Liptar in clear
BFTE pigment in de kleur Aloha
NYX Lipstick in de kleur Vitamin

Wat heb jij met valentijn? Of heb je er net als ik helemaal niets mee? Laat het me weten!

Liefs, Lies

zondag 13 februari 2011

Winactie bij beautyblogt!

He meiden,

er valt weer iets te winnen! En wel een NYX lipstick in de kleur Circe, een hele mooie nude kleur.
Zoals jullie misschien wel weten, ben ik zelf gek op de lipsticks van NYX. Ze zijn romig, blijven lang zitten en hebben veel pigment.

Deze prachtige lipstick kun je winnen bij Tatjana. Kijk op haar site voor verdere informatie. Je kunt nog mee doen tot 25 februari 21.00 uur, dus doe snel mee aan deze leuke winactie!

Laat even weten of je gewonnen hebt!

Liefs, Lies

vrijdag 11 februari 2011

Mini shoplog

Hallo iedereen!

Vandaag een mini mini shoplog, het zijn maar 4 spulletjes. Vandaar dat ik het ook niet in een filmpje doe, omdat ik dat gewoon niet echt de moeite waard vind voor 2 minuten.
Natuurlijk heb ik wel foto's gemaakt van wat ik gekocht heb:



Aller eerst een nieuwe compact powder. Ik heb heel lang één van Sephora gebruikt maar ben nu toch weer eens over gestapt naar iets anders. Gewoon omdat ik graag veel producten uit probeer. Dit maal heb ik gekozen voor de Dream Mat powder van Maybelline. Dit is een poeder die ik nog niet eerder gebruikt heb, maar wel goede verhalen over heb gehoord.
Er zit een draai systeem in, waarvan ik nog niet weet of ik dat wel zo prettig vind. Elke keer als ik 'm open maak, breekt m'n nagel bijna! Het zal vast aan mij liggen, maar moet er gewoon nog even aan wennen. Ik heb de kleur 03 Golden Beige.
€ 11,95


Ik heb ook deze ring gekocht. Morgen heb ik een feestje en heb dan een wit met turquoise top aan, dus deze ring leek mij er perfect bij! Vind 'm erg mooi, en dat voor € 4,95!


Ook in de stijl van mijn top een nagellak. Omdat je de kleur in het flesje niet echt goed ziet, en ik mijn nagels echt nét gelakt heb, heb ik even een kleine swatch op een papiertje gemaakt. Turquoise dus met veel glitters. Heel mooi! Dit is de kleur 38 Choose me!
€1,59 (geloof ik)

Als laatste heb ik een pillen gekocht voor huid, haar en nagels. Ik las er een review over op Beautygloss. Dit was zo'n goed artikel dat ik besloot het ook eens te proberen. Ga er gelijk mee beginnen en zal jullie laten weten hoe het is!
€ 3,99

Vind jullie zo'n shoplog ook leuk? Of toch liever een filmpje?

Liefs, Lies

woensdag 9 februari 2011

Sun is shining!

He meiden!

De zon schijnt weer een beetje, de lente komt er aan, dus tijd voor de sunny look!
Veel plezier!


Zoals je ziet komen de kleuren in het filmpje niet al te best uit, daarom doe ik er nog wat foto's bij zodat je kunt zien dat de kleuren echt super fel zijn!


En nog even een close up:

maandag 7 februari 2011

Een goed begin, is het halve werk!

Een mooie huid krijg je pas als je haar goed verzorgt. Daarom geef ik jullie vandaag een aantal tips & trucs om een stralende huid te krijgen, óf te behouden.

De aller makkelijkste tip is wel: drink veel water. En als ik zeg veel, bedoel ik ook véél! Over een hele dag moet je toch minimaal 1 liter water drinken. Als je dit doet, zul je zien dat onzuiverheden makkelijker weg gaan. Probeer ook eens kokend water met een schijfje citroen en een schepje honing, dit is ten eerste erg lekker, maar ook super goed voor je huid!


Haal ALTIJD je make-up van je gezicht af 's avonds!! Dit is echt super belangrijk! Als je dit niet doet, verstoppen je poriën gigantisch en kunnen je wimpers van je ogen vallen. Dit is geen grapje, het is echt waar! Zorg gewoon altijd dat je helemaal schoon naar bed gaat.
Ik hoor vaak meiden zeggen dat ze het vergeten, maar als je hier gewoon een ritueel van maakt, kan je het niet vergeten. Doe het gewoon bij het tanden poetsen, of als je al in bed ligt en nog even tv kijkt. Zo wen je er vanzelf aan, en je zult merken hoe veel beter je huid ervan wordt!


Je hoeft echt niet alles van hetzelfde merk te hebben. Gebruik gewoon wat jij fijn vindt. Bij mij is dat op dit moment Rituals, maar dat kan volgende week weer anders zijn. Sommige mensen vinden dat je alles van hetzelfde merk moet hebben, maar hier ben ik het echt niet mee eens! Gebruik gewoon wat jij lekker vindt en je je prettig bij voelt.

Een goede dag- en nachtcreme is ook erg belangrijk. 'S nachts kan het helpen om een droge huid te voorkomen, maar ook om de huid goed te voeden. Ook hierbij is het belangrijk dat je een creme neemt die jij lekker vindt. Ik gebruik momenteel een nachtcreme van The Body Shop (TBS) met vitamine C erin. Ik merk dat mijn huid door deze creme straalt! Ookal vind ik hem niet zo lekker ruiken, (eigenlijk zelfs een beetje stinken!) toch ben ik er ontzettend blij mee!
Een dagcreme is zeker zo belangrijk! Deze voedt je huid over de hele dag, en is er ook als basis voor je make-up. Als dagcreme gebruik ik nu een vitamine E creme, ook van TBS. Dit is een erg lekkere vette creme, precies goed voor mijn huid.


Dan een scrub, reinigingsgel en een masker. Dit is gewoon heerlijk om te doen! Eigenlijk hoort in dit rijtje ook stomen. Dit zet je poriën open, en als je na het stomen een masker neemt, werkt het masker nog véél beter. Een reiniginsgel mag je, mits anders vermeldt, dagelijks gebruiken. Een scrub daarentegen, mag je maar 1 a 2 keer gebruiken per week. Dit zet je poriën open en maakt het heel goed schoon.

Als reinigingsgel gebruik ik er momenteel een van Garnier. Ik heb hem net maar ben er niet heel erg tevreden over. Hij droogt mijn huid heel erg uit, dus hierna moet ik een hele vette creme gebruiken.
Mijn scrub ben ik wel erg tevreden over. Ook hier gebruik ik uit dezelfde lijn als de nachtcreme, de vitamine C scrub.
Maskers zijn voor mij altijd verschillend, vaak gebruik ik die van Dr. van der Hoog.


Als laatste wil ik jullie meegeven dat de lippen ook bij het gezicht horen! Dit is een deel dat vaak vergeten wordt, maar minstens zo belangrijk is! Scrub je lippen zo nu en dan, zorg dat er geen vellen aan hangen. Dit ga je er automatisch afbijten, waar ze echt niet mooier van worden! Na een scrub altijd even verzorgen met een verzorgende balsem.
Ik gebruik op het moment een Lip Dip van de Lush. Ik ben hier heel erg tevreden over! Je kunt je lippen natuurlijk ook scrubben met een tandenborstel, of met suiker.


Wat doe jij er aan om je huid te laten stralen? Laat het me weten!

Liefs, Lies

vrijdag 4 februari 2011

Tutorial?

He meiden!
Ik wil graag van jullie weten wat jullie van deze look vinden! Dus kijk het filmpje, en laat weten van je vindt.




En? Wel of liever niet? Laat het me weten in de reactie. Als jullie het leuk vinden, maak ik zo snel mogenlijk een tutorial voor jullie!

Liefs, Lies

donderdag 3 februari 2011

Stylish Blogger Award!




The rules:
1) Bedank degene die de tag aan je gegeven heeft en link met deze persoon (dus een linkje in de blogpost).

Bij deze wil ik Anne bedanken :-) Neem zeker eens een kijkje op haar blog!

2) Deel 7 dingen over jezelf die (bijna) nog niemand van je weet:

1. Ik lig altijd al heel erg vroeg in bed! Ook omdat ik er heel vroeg uit moet (06.15!!). Maar ik vind het heerlijk om rond 9 uur in bed te liggen en nog een beetje tv te kijken :-)

2. Ik ben op Texel geboren.

3. Ik woon al sinds mijn 17e op mezelf. Heel vroeg, maar ik vind het heerlijk! Zou niet meer zo snel terug gaan naar mijn ouders.

4. Ik kan echt uren lang youtube filmpjes bekijken over make-up! Soms tot grote ergernis van mijn vriend.

5. Ik heb na 2 MBO opleidingen én een Havo opleiding nú pas een opleiding gevonden die bij me past.

6. Ik heb vorig jaar 2x een vakantie gekregen! 1 naar Turkijke van mijn lieve vriendje. En 1 naar Egypte van mijn schoonouders *verwend*

7. Ik hou er helemaal niet van om met mensen te shoppen! Dat doe ik het liefst alleen.

3) Geef 15 (!) bloggers de award.

Mijn blog is er nu ongeveer 2 weken, dus ik kan de award nog niet aan zo veel mensen doorgeven. Voor mezelf heb ik de spelregels dus even aangepast en geef ik 6 bloggers de award.
Dit zijn de dames geworden:


Suzan
Veronique

4) Geef het leuke bericht door aan de 15 (6) bloggers. 


Ben benieuwd! Ga het zeker ook bij jullie lezen!

Liefs, Lies

woensdag 2 februari 2011

Shoplog 02-02

He meiden!

Vandaag weer een shoplog voor jullie, dus kijk lekker mee naar mijn aankopen :-)



Ik ben vooral met de haarlak en het luchtje heel erg blij! En zit er iets toevallig iets tussen wat jij graag wilt hebben? Laat het me weten in de comments!

Voor de site waar ik de groene concealer heb besteld, klik hier. Er is nu een valentijns aanbieding, dan krijg je een roze stipling brush en deze groene concealer voor € 14,99! Maar op = op dus wees er snel bij!

Liefs, Lies

dinsdag 1 februari 2011

Even over mij....

He lieve meiden!

Mijn blog is nu zo'n 2 weken online, dus het wordt wel eens tijd om jullie iets over mij te vertellen. Wie is nu eigenlijk dat meisje die ons het één en ander verteld over make-up?

Ik ben dus Lies. Eigenlijk heet ik Elise, maar dit heb ik toen ik een jaar of 8 was veranderd, ik vond het bekakt! Hoewel in het nu een mooie naam vind, is het moeilijk er weer aan te wennen.
Ik ben op 8 juni 1991 geboren, dat maakt mij dus 19 jaar. Ik woon in Haarlem, samen met mijn lieve viendje waar ik nu 2 jaar mee ben.

Natuurlijk ben ik helemaal gek van make-up, anders was ik deze blog niet gestart ;-) Maar ik hou ook ontzettend van kinderen! Ik heb MAVO gedaan, dus doe op dit moment de opleiding Onderwijs Assistent en ga dan over 1,5 jaar naar de PABO. Op dit moment werk ik dus in groep 4 en 5, en doe dit met onwijs veel plezier.

Als jullie vragen aan mij hebben, dit kan betrekking hebben op make-up maar ook persoonlijk, mag je altijd contact met mij opnemen! Ik vind nooit een vraag gek, dus vraag maar raak! Als ik ergens écht geen antwoord op wil geven, hoor je dit vanzelf wel, maar ik ga er vanuit dat dit niet het geval zal zijn.

Veel plezier op mijn blog!

Liefs, Lies